Teraz jest 2018-11-21, 15:53

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-12-18, 13:10 
Offline

Dołączył(a): 2012-12-18, 13:06
Posty: 1
Witam, mógłby mi ktoś zdradzić ile można zarobić w ten sposób? Ile można miesięcznie średnio zarobić? W ogóle opłaca się według Was grać na forexie?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 
google adsense
Szczegóły postu
PostNapisane: 2013-12-31, 08:02 
Offline

Dołączył(a): 2013-01-08, 23:06
Posty: 266
Oczywiście ze się opłaca jeśli potrafi się w to grać. To jest jak hazard, możesz dużo wygrać, ale możesz też dużo stracić.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2014-03-08, 15:29 
Offline

Dołączył(a): 2014-01-20, 15:50
Posty: 17
Lokalizacja: Opole
Zależy jakimi stawkami chcesz grać, większe ryzyko to możliwy większy zarobek.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2014-05-01, 12:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2014-02-06, 11:43
Posty: 11
Tylko że wiemy że Forex już ma renomę wiec warto jest u nich zainwestować z tego co się dowiedziałem od dobrych znajomych którzy pracują już ponad 20 lat w ubezpieczeniach.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2014-05-15, 15:01 
Offline

Dołączył(a): 2014-05-15, 14:49
Posty: 5
grałem kiedyś w pokera, co zresztą po nicku widać. ryzyko było znośne, a nawet mnie nakręcało

co do Forex'u to tu po prostu bym się bał, chyba, że ze spooorą dawką wiedzy


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2014-06-27, 10:53 
Offline

Dołączył(a): 2014-06-27, 10:47
Posty: 4
Zarobki mogą być kosmiczne, ale nie nastawiaj się że zawsze zarobisz, jedna zła tranzakcja i możesz stracić większość swoich pieniędzy


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 
google adsense
Szczegóły postu
PostNapisane: 2014-07-22, 08:22 
Offline

Dołączył(a): 2014-07-22, 07:58
Posty: 85
Wiedza zawsze zmniejsza ryzyko. Myślę jednak, że osoby początkujące nie powinny się w to bawić


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2014-08-19, 11:38 
Offline

Dołączył(a): 2014-08-19, 11:36
Posty: 1
po pierwsze na forexie się nie gra tylko handluje walutami bo musisz to traktować jako pracę i się temu poświęcić jeżeli chcesz faktycznie zarobić.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2015-01-19, 18:51 
Offline

Dołączył(a): 2014-06-04, 20:39
Posty: 98
No to super ja dopiero zaczynam :) Na razie studiuje zawzięcie poradniki na stronie https://www.coolforex.pl/forex :) oby się udało :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2015-01-28, 19:19 
Offline

Dołączył(a): 2015-01-28, 19:13
Posty: 1
Inwestowanie na Forex jest źle odbierane przez otoczenie, w wielu wypowiedziach (min. polityków) Forex jest uznawany za hazard. A statystyki też nie są pomyślne ( wg. różnych źródeł nawet 90% osób traci) za co odpowiedzialni są też brokerzy którzy roztaczają cudowne wizje że po wpłacie minimalnego depozytu droga do bogactwa stoi otworem... trzeba mieć wiedzę i oczywiście szczęście.
_________________
Dobry i przydatny kurs kadrowy


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2015-02-01, 01:40 
Offline

Dołączył(a): 2013-01-11, 17:17
Posty: 97
Podobno z tymi zarobkami jest jak z Yeti, wszyscy słyszeli, ale nikt nie widział :lol:


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 
google adsense
Szczegóły postu
PostNapisane: 2015-11-05, 22:44 
Offline

Dołączył(a): 2015-01-05, 17:28
Posty: 79
wystarczy zobaczyc ile managerowie pamm robia wynikow. plus % od podlaczonych klientow

https://v2pamm.hotforex.com/en/managerdetails.html?managerID=1001582


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2015-11-09, 18:47 
Offline

Dołączył(a): 2015-01-12, 08:44
Posty: 26
niezle staty, podlacze do demo i przetestuje jak wypadac beda w praktyce.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2015-11-10, 11:09 
Offline

Dołączył(a): 2015-01-17, 13:55
Posty: 51
a ktos z was wie moze czy jak wylacze komputer to dalej te sygnaly beda kopiowane?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2015-11-13, 17:48 
Offline

Dołączył(a): 2015-01-05, 17:28
Posty: 79
platforma musi byc aktywna czyli wlaczony komputer i MT4. zawsze mozesz tez skorzystac z VPSa czyli wirtualnego serwera. to nie problem. wazne ze kopiowane sa wszystkie zlecenia czyli rowniez StopLoss, Take Profit


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

cron
© Times Press sp. z o.o. 2014 | Version 2.2.09.2014
Registered in Poland Registered office: Piastowska 46/1, Jelcz-Laskowice, 55-220




www.BusinessTimes.pl nie ponosi odpowiedzialności za decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie informacji zamieszczonych w serwisie,
ani za szkody poniesione w wyniku decyzji inwestycyjnych podjętych na podstawie treści, które zawiera www.BusinessTimes.pl.